Vanzari Apartamente 2 camere - AVIATIEI

Pret:
145.000
Suprafata
63 mp
Bai
1
Dormitoare
1
Pret
145.000
Locatie
Nord
Zona
Aviatiei
Agentie
Exclusive Homes Real Estate
Dormitoare
1
Bai
1
An constructie
2023

Agentia noastra va prezinta spre vanzare un apartament de 2 camere situat in ansamblul rezidential Nusco City, vizavi de Promenada Mall.

Suprafata utila totala a apartamentului este de 62.80 mp, suprafata construita este 71 mp si detine o terasa superba de 10.30 mp. Compartimentarea apartamentului este de tip decomandat si se afla la etajul 2 intr-un imobil S+P+7E.

Apartamentul face parte din Faza 2 de constructie, dispune de finisaje și dotări de o calitate superioară, menite să asigure gradul de confort in propria locuință.
Parchet triplustrasificat, rezistență la alunecare R9/R10 HARO Germania, potrivit pentru sistemul de incalzire in pardoseală.

Baia este complet utilata cu obiecte sanitare de inalta calitate, vas WC suspendat, lavoar montat pe blat de lemn din stejar stratificat, oglinda, cabina duș/cadă, baterii lavoar/cadă, produse de către Ideal Standard Italia.

Fiecare apartament este dotat cu centrală termică in condensație Viessman Vitodens 24kW cu tiraj forțat cu afisaj LCD. Schimbătorul de căldură de inalta calitate, transformă eficient energia utilizată in căldură, precum și furnizarea rapidă a apei la temperatura constantă și debit dorit. Clasa de eficiență energetică A. Centrala va fi murală și montată in bucătărie.

Ușile interioare model Pinum Suite Plus, alcătuite pe structura celulară, cu panouri exterioare HDF, finisaj CPL, culoare RAL9010 (culoare alb). Usa de la intrare este echipată cu balamale ascunse AGB și cu broasca magnetică.

Complexul detine 2500 mp de spații verzi amenajate spectaculos, străzi și alei interioare largi, loc de joacă pentru copii etc.

Nusco City se dezvolta pe 23 de hectare in zona de Nord a Bucureștiului.

Apartamentul se vinde cu un loc de parcare disponibil in parcarea subterana a blocului, pret 20.000 euro plus tva.

In total avem 8 apartamente spre vanzare, 7 apartamente de 2 camere si o garsoniera, pentru vizionari, va rugam sa ne contactati.
(ID: 315791834)