Inchirieri Apartamente 2 camere - AVIATIEI

Pret:
650
Suprafata
55 mp
Bai
1
Dormitoare
1
Pret
650
Locatie
Nord
Zona
Aviatiei
Agentie
Exclusive Homes Real Estate
Dormitoare
1
Bai
1
An constructie
2020

Oferim spre inchiriere apartament de 2 camere complet mobilat si utilat in Complexul Cloud 9 Residence. Complexul este situat in zona Aviatiei/Pipera fiind finalizat in 2020.
Apartamentul este situat la etajul 8 din 11, cu vedere spre zona Promenada. Apartamentul este la prima închiriere, fiind nelocuit.

AP 173
Apartamentul are o suprafata utila este de 54 mp la care se adauga o terasa de 4 mp. Acesta este format din bucataria openspace, living, dormitor si baie.

AP 167
Apartamentul are suprafata utila este de 55.4 mp la care se adauga terasa de 5.5 mp.Acesta este format din bucataria inchisa, living, dormitor si baie. Intre bucatarie si living este un perete de sticla.

Apartamentul a fost amenajat cu ajutorul unui designer, mobila fiind conceputa pentru a oferi confortul si utilitatea sporita.

Apa calda si caldura sunt asigurate de centrala blocului. Caldura se poate controla atat folosind controllerul din casa dar si prin aplicatie de pe telefon.
Apartamentul dispune de plita cu inductie, hota, cuptor electric, masina de spalat vase, masina de spalat rufe cu uscator si frigider incorporabil, toate fiind Electrolux.
Complexul dispune de paza iar in fiecare lobby exista paza 24/7.
In pretul chiriei este inclus un loc de parcare subteran aflat la Subsol 2, aproape de lifturi. (ID: 315690304)