Vanzari Terenuri jud. Prahova

Pret:
142.000
Suprafata
11835 mp
Pret
142.000
Locatie
Azuga
Agentie
Exclusive Homes Real Estate

Terenul se afla la 250 m pe un drum neasfaltat de parcarea partiei de ski unde se afla utilitatile si asfaltul. Drumul de acces are latimea legala si o inclinatie ce il face practicabil pentru aproape orice tip de autoturism. Proprietatea este încadrată drept teren forestier și se poate construi conform normelor in vigoare si nu s-a defrisat nimic. Pe marginea terenului se afla un drum de servitute.
Pretul afisat este de 10x mai mic decat al celor aflate la baza partiei la practic 250m distanta (12 eur/mp vs 120-130 eur). Pentru acces se merge pe drumul asfaltat care trece prin fata telegondolei si a hotelului Lux Garden, iar din parcarea din capat se urca pe drumul forestier la dreapta pe langa Le Chalet 250m. Este in apropiere de partia Cazacu.

Se preteaza unei dezvoltari imobiliare fiind aproape de cel mai important punct din localitatea Azuga (telefondola). Drumul fiind in usoara coborare pana la goldola poate fi utilizat atat vara cat si iarna pentru acces facil la partia de ski sau traseele de mountain bike. In timpul verii telegondola deserveste traseee din bike park, unul dintre ele trecand aproape de aceasta proprietate.

Se pune la dispozitie expertiza silvica si suport pentru obtinerea autorizatiilor pentru eventuale constructii pe teren. Pretul afisat este pe mp suprafata totala fiind de 11835 mp.
Se accepta plata in BTC si ETH (preferabil mixt cu RON sau EUR). (ID: 315644762)